Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські синхроністки здобули ще одну «бронзу» Європейських ігор у Баку

Харківські синхроністки здобули ще одну «бронзу» Європейських ігор у Баку

15 червня на Європейських іграх слідом за «бронзою» в дуетах збірна України з синхронного плавання, яка складається з харківських спортсменок, здобула ще одну «бронзу» - в змаганнях груп. Єлизавета Яхно, Яна Нарєжна, Валерія Апрелєва, Валерія Бережна, Вероніка Гришко, Анна Єсіпова, Аліна Шинкаренко та Катерина Ткачова зробили все, щоб поповнити медальний кошик України ще однією нагородою. Дівчата набрали у сумі 159.0860 балів та поступилися лише іспанкам, на рахунку яких було 162.0406 балів, і переможницям змагань - росіянкам, які набрали 169.0992 бала.

Сьогодні, 16 червня, українки поборються за медалі в фіналі комбінованих груп, а Єлизавета Яхно також ще змагатиметься за перемогу у фіналі соло.

Варто зазначити, що по закінченню трьох днів розіграшу медалей Європейських ігор на рахунку збірної України 1 золота, 3 срібні та 3 бронзові нагороди і дев’яте місце в медальному заліку. Перше «золото» було завойовано в жіночій боротьбі в ваговій категорії до 69 кг, де перемогу над усіма суперницями здобула Аліна Махиня з Хмельницької області.