Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область підписала акти готовності по 12 взводно-опорних пунктах

Харківська область підписала акти готовності по 12 взводно-опорних пунктах

Про це повідомив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко. «По 12 взводно-опорних пунктах ми вже підписали акти готовності. Ще на двох об'єктах тільки завершили будівництво, а готовність 11 фортифікаційних споруд становить 90%. За рештою шістьма пунктами терміни здачі перенесені на 20 і 26 червня з об'єктивних причин - через необхідність розмінування майданчиків», - зазначив Євгеній Шахненко. Заступник голови облдержадміністрації нагадав, що харківські будівельники приступили до виконання поставлених завдань, не чекаючи надходження фінансування з Кабінету Міністрів України. В даний момент на будівництві фортифікаційних споруд у Луганській області задіяні 13 будівельно-монтажних організацій нашого регіону.

Довідка. Капітальні оборонні споруди, що включають в себе систему бліндажів, окопів і укриттів для танків, БТР, мінометів, зенітних установок, з'являться на виконання постанови Кабінету Міністрів України №107 від 18.03.2015 р. у Донецькій та Луганській областях на всіх стратегічно важливих напрямках.

На будівництво 300 взводно-опорних пунктів Кабінет міністрів виділив регіонам 850 млн. грн. Харківській області було поставлено завдання побудувати найбільшу кількість інженерних споруд - 31. Після закінчення робіт всі об'єкти будуть передані на баланс Міністерства оборони України.