Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В облдержадміністрації нагородили кращих журналістів Харківщини

В облдержадміністрації нагородили кращих журналістів Харківщини

Сьогодні, 5 червня, у малій залі Будинку рад відбувся прийом з нагоди Дня журналіста. Від імені голови області нагороди кращим журналістам Харківщини вручив заступник голови ХОДА Вячеслав Аббакумов. «Праця журналіста небезпечна, але приносить найбільшу ефективність і користь суспільству, оскільки ваша праця щира. Щоб бути журналістом, потрібно мати такі якості як мужність і терпіння. Не дарма журналістів називають «четвертою владою», тому що ви впливаєте на процеси, які відбуваються в державі. Крім професійних успіхів, я бажаю вам здоров'я, щастя і благополуччя. Пишіть та показуйте більше позитиву», - зазначив у своєму привітанні Вячеслав Аббакумов. 

За вагомий внесок у висвітлення актуальних питань економічного, соціального та політичного життя Харківської області та з нагоди Дня журналіста Почесною грамотою облдержадміністрації нагородили:

- редактора медіа групи «Об'єктив» Євгенію Бабожко;

- головного редактора Харківської обласної державної телерадіокомпанії Катерину Махову;

- редактора Близнюківської районної газети «Нове життя» Ірину Воронкіну;

- кореспондента КП «Редакція газети «Слобідський край» Тетяну Василець;

- журналіста ТРК «ICTV» Тетяну Доцяк.

Подяку голови Харківської обласної державної адміністрації вручили:

- редактору творчої групи «Максимум» Харківської обласної державної телерадіокомпанії Євгену Утятнікову;

- редактору телекомпанії «АТН» Наталії Діденко;

- редактору Золочівської районної газети «Зоря» Василю Мельнику;

- редактору Шевченківської районної газети «Пейзаж» Ірині Дроздовій.

«За 21 рік, як відзначають в Україні День журналіста, в професії сталися великі трансформації. Нам легше працюється, ніж нашим попередникам. Удосконалилися способи отримання інформації, розширилися жанри, але в той же час зросли ризики в сучасних умовах праці. Але незмінним для нас залишається прагнення до істини і правди. Я дуже рада, що на Харківщині є можливість реалізувати весь потенціал професії», - сказала випусковий редактор медіа групи «Об'єктив» Анна Симоненко.