Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На площі Свободи стартував фестиваль під відкритим небом «Харківський вальс»

На площі Свободи стартував фестиваль під відкритим небом «Харківський вальс»

Захід, у якому беруть участь як професійні танцюристи, так і аматори, у Харкові проходить вперше. «Дозвольте мені від імені голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна привітати вас у цей сонячний, святковий день. Здорово, коли наше місто повертається до мирного життя. Здорово, коли ми разом готові зрушити гори. Сьогодні спільними зусиллями міста та області, я впевнена, ми поб'ємо рекорд України з масового виконання вальсу. Бажаю вам гарного настрою, бажаю позитиву. Разом у нас все вийде. Успіху вам!»,- побажала заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична. 

На фестиваль запрошені представники Книги рекордів України, щоб зафіксувати нове досягнення - найбільша кількість пар, одночасно танцюючих вальс. Зараз цей рекорд належить Чернігову, де одночасно танцювали 435 пар. Організатори харківського флешмобу розраховують, що у встановленні рекорду візьмуть участь близько тисячі пар.

«Найбільша площа Європи, найкрасивіше місто Європи і, звичайно ж, найкращі танцюристи Європи зібралися на цій площі. Сьогодні у нас буде і фестиваль для професіоналів, і навчання для всіх бажаючих, а також буде побитий рекорд України з масового виконання вальсу. Харків'яни - ви найкращі!», - підкреслив заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов.