Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківську область відзначили на благодійному ярмарку в Києві

Харківську область відзначили на благодійному ярмарку в Києві

Як повідомила заступник голови облдержадміністрації Юлія Світлична, на минулому тижні у Києві відбувся Всеукраїнський благодійний Великодній ярмарок, в якому взяла участь Харківська область. На експозиції регіону розмістилося понад 20 підприємств, серед яких - ТОВ «Салтівський м'ясокомбінат», Прат «Хлібзавод «Салтівський», ТОВ «Продлогістика»,ТОВ «Т-ПРЕСТИЖ», ПрАТ «Комплекс «Безлюдівський м’ясокомбінат», ТОВ «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський», СТОВ «Старовірівський птахокомплекс», ТОВ «Слобода», ТОВ «М'ясокомбінат «Куп'янський», ПФ «Харківагроспілка», ТОВ «С-ТРАНС», ПАТ «Куп'янський МКК», ТОВ «ВП «Роганський м'ясокомбінат», ПАТ «Харківська бісквітна фабрика» та інші.

В експозиції народної творчості свої роботи показали КЗ «Обласний палац дитячої та юнацької творчості» та народний майстер з Харкова Надія Морозова.

Ярмарок відвідали діти-переселенці з Донецької та Луганської областей, які взяли участь в майстер-класах народних майстрів та отримали подарунки від учасників ярмарку.

«Експозиція Харківської області була однією з найбільших та найрізноманітніших серед учасників ярмарку. Як результат, область була відзначена головним призом та грамотою «За багаторічну співпрацю та найкращу обласну експозицію», а підприємства області – дипломами учасників ярмарку», - зазначила Юлія Світлична.