Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко представив новопризначеного голову Нововодолазької РДА Олександра Сластіна

Євгеній Шахненко представив новопризначеного голову Нововодолазької РДА Олександра Сластіна

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко сьогодні, 10 квітня, представив активу району новопризначеного голову Нововодолазької районної державної адміністрації Олександра Петровича Сластіна. У залі засідань Нововодолазької РДА зібралися керівники структурних підрозділів та управлінь РДА, депутати, керівники підприємств, установ та організацій району, представники громадських організацій. Євгеній Шахненко зачитав розпорядження № 414/2015-рп Президента України Петра Порошенка про призначення нового голови та попередив Олександра Сластіна, що попереду в нього багато справ. 

«Ми всі прекрасно знаємо Олександра Петровича, як чесну, порядну людину, справжнього патріота України. Сподіваємося, що він завжди триматиме руку на пульсі всіх справ, продовжить напрацьовані традиції з тим, аби Нововодолазький район міцнів економічно», - сказав заступник керівника області.

У своєму привітальному слові Олександр Сластін подякував присутнім за підтримку та пообіцяв докласти всіх зусиль, аби справдити сподівання громадськості.