Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські товаровиробники візьмуть участь у Першому національному форумі з підтримки експорту

Харківські товаровиробники візьмуть участь у Першому національному форумі з підтримки експорту

16-17 квітня у м. Київ відбудеться Перший національний форум з підтримки експорту, організатором якого виступає Торгово-промислова палата України за підтримки Кабінету Міністрів України та за сприяння органів державної влади. Як повідомила заступник голови обласної державної адміністрації Юлія Світлична, в рамках форуму обговорюватимуться питання, пов’язані з підтримкою і просуванням товарів та послуг вітчизняних підприємств-експортерів на ринки іноземних країн, зокрема, до країн ЄС, подоланням технічних бар’єрів, проведенням модернізації та технічного переоснащення підприємств відповідно до стандартів ЄС, видачею сертифікатів відповідності, ліцензуванням продукції.

«Оскільки питання відповідності до стандартів Європейського Союзу, сертифікація та ліцензування продукції є ключовими для харківських товаровиробників, Харківщина забезпечить високий представницький рівень учасників. Саме такі заходи виступають платформою для проведення ефективного діалогу між бізнесом та владою з метою налагодження контактів між представниками урядових і ділових кіл України та міжнародного співтовариства, що забезпечить відповідну підтримку національного експорту та сприятиме залученню інвестицій в економіку нашої країни» - підкреслила Юлія Світлична.

Довідка. Організатором форуму виступає Торгово-промислова палата України за підтримки Кабінету Міністрів України та за сприяння органів державної влади, Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, Американської торгівельної палати в Україні, Федерації роботодавців України.

Більш детальна інформація про форум - на веб-сторінці заходу: http://exportua-forum.com/uk/.

Контактна особа в Торгово-промисловій палаті України – Головкова Тетяна, тел. 044-586-40-15.