Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська регіональна рада збереться обговорити залучення коштів для енергозбереження у будинках

Харківська регіональна рада збереться обговорити залучення коштів для енергозбереження у будинках

18 березня о 10:00 у приміщенні музею Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова (вул. Революції, 12) пройде розширене засідання Харківської регіональної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Головуючим на засіданні буде заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко. 

Засідання пройде у форматі «круглого столу» на тему: «Залучення позабюджетних коштів для енергозбереження у багатоквартирних будинках». Планується обговорити шляхи залучення позабюджетних коштів (міжнародних грантів, кредитів), запровадження механізму співфінансування проектів з енергозбереження у багатоквартирних будинках шляхом відшкодування з місцевих бюджетів суми відсотків за кредитами, залученими ОСББ, та відповідні пропозиції комерційних банків.

До обговорення приєднаються керівники районних державних адміністрації, міських рад міст обласного значення, представники Центру регіонального розвитку Університету міського господарства імені О.М. Бекетова, Регіонального центру міжнародних проектів і програм Університету імені В.Н. Каразіна, Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області та державних банків.