Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Поточний ремонт дороги Чугуїв-Куп’янськ-Мілове почнуть у березні

Поточний ремонт дороги Чугуїв-Куп’янськ-Мілове почнуть у березні

Поточні ремонтні роботи на трасі, по якій в зону АТО відправляється більшість військових колон та постійно їдуть волонтери і біженці, розпочнуться вже у цьому місяці. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко. За його словами, в першій половині березня планується виконати ямковий ремонт литою асфальтобетонною сумішшю з залученням двох спеціальних машин-термосів філій «Балаклійський РАД» та «Пісочинське ДЕП». Крім того, буде проведена підсипка щебенем аварійних ділянок із залученням автогрейдера та трьох самоскидів.

В другій половині місяця, за словами Євгенія Шахненка, при сприятливих погодних умовах планується виконання ямкового ремонту гарячими асфальтобетонними сумішами із залученням самоскидів та засобів малої механізації силами шести ремонтних бригад.

Також ремонтники вручну виконають роботи з відводу води з проїжджої частини та узбіч. Щоденно планується залучати до реконструкції 42 робітника, 10 самоскидів, 1 автогрейдер, 2 спеціалізовані машини-термоси, 7 віброплит, 1 каток.