Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична представила голову Кегичівського району Романа Гончарова

Юлія Світлична представила голову Кегичівського району Романа Гончарова

Кегичівську райдержадміністрацію очолив Роман Гончаров. Указ про призначення нового голови РДА 17 лютого підписав Президент України Петро Порошенко. Роману Гончарову 35 років, у нього дві вищі освіти. У 2003-му закінчив Харківський медичний університет (лікар), в 2005-му - Полтавський університет споживчої кооперації України (фахівець економіки підприємництва). Він - депутат Кегичівського сільради VІ скликання (з 2010 року по даний момент). Стаж держслужби Гончарова більше трьох років. Представляючи нового голову району, заступник голови ХОДА Юлія Світлична подякувала його попереднику Івану Пасинку за те, що йому вдалося зберегти стабільність і мир в регіоні. Гончарову Юлія Світлична побажала плідної роботи, успіхів і підкреслила, що головне завдання залишається тим самим: мир і стабільність. 

У своєму першому виступі в ролі голови району перед місцевим активом Роман Гончаров подякував за довіру і підкреслив, що усвідомлює покладену на нього велику відповідальність і готовий виконувати всі завдання, які ставить перед ним Президент України і обласна державна адміністрація.

Також під час представлення Романа Гончарова слово для виступу було надано народному депутату України Сергію Тригубенко і главі районної ради Валентину Черникову.