Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новий склад Громадської ради при ХОДА затвердять 21 лютого

Новий склад Громадської ради при ХОДА затвердять 21 лютого

Установчі збори Громадської ради відбудуться в приміщенні Будинку культури міліції (вул. Раднаркомівська, 13). Реєстрація учасників - з 10.00 до 11.00 21 лютого. Всім учасникам зборів необхідно при собі мати документ, що засвідчує особу. Засідання розпочнеться об 11.00. Нагадаємо, документи для участі в установчих зборах приймали протягом місяця, починаючи з 15 грудня. Основні функції Ради: здійснювати контроль за діяльністю органів виконавчої влади та налагоджувати їх взаємодію з громадськістю. 

Відразу після вступу на посаду голови ОДА, 4 лютого, Ігор Райнін провів зустріч з представниками громадських і волонтерських організацій регіону, на якій повідомив, що підтримує створення Ради і буде вибудовувати партнерські відносини з нею.

"Я дійсно хочу об'єднати нас усіх. Я можу вам дати гарантії, що буду чесно, правильно і патріотично вести політику Харківської обласної державної адміністрації. У нас будуть робочі тертя, це однозначно, але головне, щоб це були не конфлікти і скандали. Ми з вами продовжимо співпрацювати в робочому режимі", - запевнив голова ХОДА.

Додаткову інформацію щодо установчих зборів Громадської ради можна отримати за телефонами: 715-73-28, 786-20-67.