Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області повністю забезпечено надання послуг Держземагентства України через центри адміністративних послуг

В Харківській області повністю забезпечено надання послуг Держземагентства України через центри адміністративних послуг

За січень поточного року центри надання адміністративних послуг районів та міст обласного значення Харківської області вже надали 7957 послуг Державного земельного агентства України, з яких 4235 - безпосередньо через адміністраторів. Про це повідомила заступник голови обласної державної адміністрації Юлія Світлична. «Незважаючи на складнощі, пов’язані з суперечностями у нормативно-правовій базі, обласна державна адміністрація спільно з Головним управлінням Держземагентства у Харківській області знайшли рішення та забезпечили своєчасне впровадження з 1 січня 2015 року зазначених послуг у центрах надання адміністративних послуг Харківщини», - зазначила Юлія Світлична. 

За словами заступника голови ХОДА, робота центрів надання адміністративних послуг дозволяє значно спростити процедуру отримання послуг, усунути можливі корупційні фактори, а також підвищити якість надання таких послуг і наблизити їх до громадян.

Довідка. За січень 2015 року через центри надання адміністративних послуг при районних державних адміністраціях та виконкомах міст обласного значення Харківської області надано 16082 послуги, в тому числі 7720 послуг Державної міграційної служби України.