Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова Харківської ОДА Ігор Райнін зустрівся з представниками громадських і волонтерських організацій Харківщини

Голова Харківської ОДА Ігор Райнін зустрівся з представниками громадських і волонтерських організацій Харківщини

Сьогодні, 4 лютого, голова Харківської ОДА Ігор Райнін зустрівся з представниками громадських і волонтерських організацій Харківщини. У зустрічі взяли участь активісти рухів і організацій "Східна варта", Харківський громадянський форум, "Сила людей", Харківська громадська люстраційний палата, "Східний корпус", "Громадська Варта", Автомайдан -Харків, Євромайдан -Харків, "Help army", «Віче України», «Вільні люди», «Єдина родина», «Асоціація приватних роботодавців», «Альтернатива», Харківський кризовий інфоцентр, «Східний фронт». Під час зустрічі волонтери, представники патріотичних організацій області піднімали ряд злободенних питань.

Серед них - зміцнення обороноздатності кордонів області; надання пільг сім'ям бійців української армії, що беруть участь у бойових діях АТО; вирішення питання з розміщенням переселенців з Донецької та Луганської областей; формування та робота Громадської ради при ХОДА; питання кадрової політики; проходження люстрації; питання гуманітарної політики області, майбутніх виборів до місцевих рад і взаємин міста й області.

Відповідаючи на запитання про взаємини міста і області, Ігор Райнін зазначив, що буде знаходити компроміс з керівництвом міста виключно в господарських питаннях.

Голова ХОДА запропонував представникам громадських та волонтерських організацій проводити такі зустрічі раз на місяць. За окремими напрямами волонтерського руху для консолідації сил і вирішення поточних питань, які сьогодні були порушені, найближчим часом будуть проведені наради за участю заступників голови обласної державної адміністрації.

«Я дійсно хочу об'єднати нас усіх. Я можу вам дати гарантії, що буду чесно, правильно і патріотично вести політику Харківської обласної державної адміністрації. У нас будуть робочі тертя, це однозначно, але головне, щоб це були не конфлікти і скандали. Ми з вами продовжимо співпрацювати в робочому режимі. Головне, щоб це було конструктивне спілкування», - сказав Ігор Райнін.