Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів виїзну нараду з питань водозабезпечення сіл Ізюмського району та реалізації пілотного проекту у сфері поводження з відходами

Євгеній Шахненко провів виїзну нараду з питань водозабезпечення сіл Ізюмського району та реалізації пілотного проекту у сфері поводження з відходами

У місті Ізюм 28 січня під головуванням тимчасово виконуючого повноваження заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгенія Шахненка відбулася виїзна нарада з питань водозабезпечення сіл Червоний Оскіл, Капитолівка, Діброва та міста Ізюм, реалізації пілотного проекту у сфері поводження з твердими побутовими відходами та стану розрахунків споживачів міста Ізюма та Ізюмського району за енергоносії.

У ході наради були розглянуті питання, які є найважливішими як для району, так і для міста, а саме: реконструкція Букінського водогону і станції підйому води, до якого підключені системи водопостачання сіл Червоний Оскіл і Капитолівка та заплановано підключення с. Діброва; передача водних резервуарів ДП "Ізюмський приладобудівний завод" до комунальної власності м. Ізюма з наступним підключенням до зазначених об’єктів водогону с. Кам’янка; завершальна стадія реалізації на території району пілотного проекту з охоплення всіх населених пунктів збиранням та вивезенням твердих побутових відходів міським КП "Благоустрій"; проведення детального аналіз стану розрахунків різних груп споживачів району за енергоносії.

У нараді взяли участь директор Департаменту житлово-комунального господарства і розвитку інфраструктури ОДА Роман Грива, його перший заступник Сергій Дорошенко, голова Ізюмської райдержадміністрації Любов Шамрай, Ізюмський міський голова Олександр Божков, начальники відділів житлово-комунального господарства, сільські голови і керівники комунальних підприємств.