Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута провів зустріч з керівником компанії «Шелл» в Україні паном Грехемом Тайлі

Ігор Балута провів зустріч з керівником компанії «Шелл» в Україні паном Грехемом Тайлі

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута 26 січня зустрівся з керівником компанії «Шелл» в Україні паном Грехемом Тайлі. На зустрічі також були присутні директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко, директор Департаменту екології та природних ресурсів ХОДА Ігор Капусник, менеджер зі зв'язків з громадськістю та державними органами влади Юлія Завалішина. Сторони обговорили суспільно-політичну ситуацію в Харківській області, а також визначили план роботи на 2015 рік і заходи безпеки при проведенні робіт в регіоні.

«На сьогоднішній день дуже багато нагнітань навколо нашого регіону. Дійсно за останній місяць у нас збільшилася кількість диверсійних і терористичних актів, внаслідок яких постраждала 21 людина. 80% постраждалих – національні патріоти. Диверсії були спрямовані в основному на підрив української економіки. Найбільш масштабна ситуація сталася на станції Шебелинка, де підірвали цистерну з паливом в складі вантажного поїзда. Ця диверсія була спрямована на зрив поставок бензину на територію країн Балтії. Але завдяки героїчним і оперативним діям працівників станції та харківським рятувальникам за підсумком постраждала всього одна цистерна, а рух залізничного транспорту не був припинений», - зазначив Ігор Балута.

Керівник області підкреслив, що зараз в Харківській області введено підвищений режим патрулювання вулиць міста та області. Також співробітники правоохоронних органів забезпечують патрулювання біля адміністративних центрів і державних об'єктів особливого значення. «На сьогодні ми вже можемо констатувати, що загальна злочинність в регіоні знизилася в два рази», - додав губернатор.

Грехем Тайлі подякував Ігорю Балуті за зустріч та обговорив з головою ХОДА подальшу співпрацю.