Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута передав школі-інтернату «Обдарованість» посудомийну машину для кухні

Ігор Балута передав школі-інтернату «Обдарованість» посудомийну машину для кухні

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута 19 січня відвідав Комунальний заклад «Обласна спеціалізована школа-інтернат «Обдарованість» Харківської обласної ради». Керівник області поспілкувався з вихованцями інтернату та викладачами навчального закладу, а також передав керівництву інтернату посудомийну машину ММУ-1000М (виробництва «Гродноторгмаш», Білорусь) для кухні. Раніше в інтернаті весь посуд мили вручну, через що дітей доводилося годувати в кілька змін. Тепер же, маючи посудомийну машину, робота в їдальні прискориться. 

«Ця посудомийна машина вартістю 142 тис. грн. була вкрай необхідна для їдальні школи-інтернату. У цьому навчальному закладі навчається 286 дітей, і процес миття посуду займав багато часу. Тепер же процес миття посуду вийде на новий рівень, і діти зможуть харчуватися у зручний для них час», - зазначив Ігор Балута.

Також голова ХОДА вручив директору обласної спеціалізованої школи-інтернату «Обдарованість» Ларисі Карповій державну нагороду - Почесне звання «Заслужений працівник освіти України» згідно з відповідним Указом Президента №751 від 03.10.2014 р.

Крім того, вихованці інтернату підготували для губернатора презентацію про свої досягнення і показали святковий концерт.

Довідка. Машина посудомийна універсальна марки ММУ-1000 безперервної дії призначена для миття тарілок, супових мисок, стаканів, приладів, чашок, підносів на підприємствах громадського харчування, які мають холодне і гаряче водопостачання або тільки холодне водопостачання. Забезпечує продуктивність при мийці не менше 1000 тарілок на годину.