Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Україну прибуває делегація НАТО для участі в засіданні з оборонно-технічного співробітництва

В Україну прибуває делегація НАТО для участі в засіданні з оборонно-технічного співробітництва

Сьогодні, 14 січня, в Україну прибуває делегація НАТО для проведення в Києві засідання спільної робочої групи Україна-НАТО з оборонно-технічного співробітництва. Про це повідомив виконуючий обов'язки спікера Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов. За його словами, в ході засідання спільної робочої групи Україна-НАТО з оборонно-технічного співробітництва сторони планують обговорити стан і напрямок подальшого розвитку в Україні системи стандартизації та кодифікації, перспективи роботи в Україні трастового фонду з утилізації легкого озброєння, стрілецької зброї, звичайних боєприпасів й протипіхотних мін, а також роботи трастового фонду щодо модернізації системи зв'язку та автоматизації управління військами ЗСУ.

Також в рамках візиту, який триватиме до 16 січня, делегація НАТО відвідає державний концерн "Укроборонпром" та державне підприємство "Антонов".

Нагадаємо, що 26 грудня Президент Петро Порошенко затвердив персональний склад учасників спільної робочої групи Україна-НАТО з української сторони. До складу групи від України увійшли 9 осіб, а саме - заступник секретаря РНБО Михайло Коваль (призначений головою української частини робочої групи), заступник міністра внутрішніх справ Тигран Авакян, перший заступник голови СБУ Юрій Артюхов та інші.