Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим!

Дорогі харків’яни!!! Прийміть мої сердечні вітання з Різдвом Христовим — святом високих і світлих почуттів, душевного спокою, родинної злагоди. Подія, яка подарувала людству найголовніше — надію на вічність життя, крізь тисячоліття пронизує душі торжеством духовного звершення, сповнює серце теплом і милосердям, вселяє в них всепереможну віру в кінцеве справдження Христових заповідей. Мінливе й жорстке сьогодення вчить нас особливо цінувати й берегти мир і порозуміння, добро, милосердя і любов до ближнього — все те, що невіддільне для мільйонів людей від імені Христового і величних його справ.

З сердечною теплотою бажаю всім слобожанцям Божого благословення на нові задуми і звершення в ім’я миру, єдності і процвітання України на многії й благії літа.

Нехай велике й радісне свято Різдва Христового зміцнить нашу віру у краще життя, у справдження найсокровенніших мрій і сподівань.

Голова обласної державної
адміністрації                                                                                                   І.Балута