Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кращих працівників харківських підприємств, волонтерів, викладачів, діячів культури нагородили державними нагородами

Кращих працівників харківських підприємств, волонтерів, викладачів, діячів культури нагородили державними нагородами

Сьогодні, 13 грудня, в малому залі Будинку рад відбувся урочистий прийом заступника Глави Адміністрації Президента Ігоря Райніна і голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Балути з нагоди вручення державних нагород кращим працівникам промислових і сільськогосподарських підприємств, пожежним, діячам культури та працівникам освіти, волонтерам, журналістам. Державні нагороди вручили згідно з Указами Президента за "значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю".

"Від імені Президента України Петра Порошенка дозвольте вам подякувати за професійну і самовіддану працю. Висока державна нагорода - це не тільки особисте досягнення кожного з вас, але і успіх ваших команд, ваших колективів, всіх ваших дій. Домігшись успіху і визнання у своїй професійній діяльності або в державній справі, ви ще раз довели, що Харківська область може пишатися не тільки своєю історією, а й сьогоднішнім і, напевно, завтрашнім днем, адже в ній живуть такі яскраві, професійні, самовіддані і, головне, вірні своїй справі люди. Окремо хотів би подякувати волонтерському руху, кожного харків'янина, хто допомагає української армії. Це дуже важливо, тому що українська армія захищає нашу рідну країну і дозволяє нам сьогодні в місті Харкові в спокійній обстановці проводити подібні зустрічі", - зазначив Ігор Райнін у своєму вітальному слові.

"Ми з вами зустрілися в грудні і можемо оцінити той непростий рік, який прожили. Ви дійсно лідери Слобожанщини. І ваш патріотизм, ваша праця допомогли нашому регіону і жителям Харківщини пережити важкий період. Ваша життєва позиція дозволить зміцнитися української державності, пережити важкі моменти. Кожен з вас досяг багато чого в житті. Нагороди, які ви отримуєте сьогодні, - це заслужені нагороди. Багатьох з вас я знаю давно, і хочу сказати, що ви гідні, чесні люди, ведете за собою колектив і є прикладом для всіх. Бажаю вам великих успіхів, мирного неба, щастя, здоров'я вам і вашим родинам", - привітав присутніх Ігор Балута.