Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута та харківські волонтери ознайомилися з роботою районних управлінь праці та соціального захисту населення

Ігор Балута та харківські волонтери ознайомилися з роботою районних управлінь праці та соціального захисту населення

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута, т.в.п. його заступника Вадим Глушко, перший заступник Директора Департаменту соціального захисту населення ХОДА Тетяна Бабенко, представники волонтерських організацій «Станція Харків» і «Армія Hеlp» побували в двох районних управліннях праці та соціального захисту населення Харкова - Ленінському та Фрунзенському. Візит був ініційований волонтерами напередодні в ході зустрічі з главою області, не був запланований, і для співробітників управлінь праці та соцзахисту населення був несподіваним. Маршрут обирали волонтери.

«Наш візит до управлінь праці та соцзахисту населення був організований на прохання волонтерських організацій і тих людей, які пишуть мені в Фейсбук з приводу черг в цих управліннях. Такі виїзди потрібні для виявлення недоліків. Сьогодні ми порівняли роботу двох районних управлінь. У Ленінському районному управлінні за вчорашній день прийняли 62 людини, у Фрунзенському - 118. Звичайно, для роботи з вимушеними переселенцями потрібно більше співробітників, не менше п'яти-шести чоловік. А коли реально працюють три-чотири людини, в результаті послуга надається не вчасно», - зазначив Ігор Балута.

Як запевнив голова ХОДА, за результатами перевірки буде проведено робочу нараду та вжиті заходи щодо усунення виявлених недоліків.