Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мережа об’єктів побутового обслуговування населення області продовжує розвиватися

Мережа об’єктів побутового обслуговування населення області продовжує розвиватися

Аналіз виконання розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 28 березня 2011 року № 127 «Про затвердження Концепції розвитку сфери побутового обслуговування населення області на 2011-2015 роки та Перспективного плану розвитку мережі підприємств побутового обслуговування населення області на 2011-2015 роки» свідчить, що сфера побутового обслуговування населення в Харківській області продовжує стабільно розвиватися. Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Юлія Світлична.

Так, у Балаклійському, Дворічанському, Зачепилівському, Золочівському, Кегичівському, Красноградському, Лозівському районах, а також містах Куп’янськ і Лозова за 9 місяців поточного року кількість об’єктів побуту суттєво збільшилася та перевищила передбачену планом кількість.

«Слід також відмітити, що в кожному місті та районному центрі області функціонують територіальні центри соціального обслуговування районних державних адміністрацій, які надають крім суто соціальних послуг, різні побутові послуги на пільгових умовах та умовах благодійності, приділяючи особливу увагу обслуговуванню малозабезпечених громадян, пенсіонерів, інвалідів», - зазначила Юлія Світлична.