Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні працівники прокуратури!

Шановні працівники прокуратури!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників прокуратури України. Прокуратура посідає провідне місце в системі правоохоронних органів нашої держави. Її діяльність спрямована на всебічне утвердження верховенства законності та правопорядку, захист конституційних прав і свобод громадян, інтересів держави та українського народу від будь-яких злочинних посягань. Після Революції Гідності, українське суспільство хоче бачити прокуратуру справді самостійним, політично незаангажованим державно-правовим інститутом, покликаним служити суспільству, державі і громадянину, спроможним поєднати силу влади зі справедливістю.

Зрозуміло, що авторитет прокуратури як єдиної системи великою мірою залежить від того, як чітко функціонує кожна її ланка, як сумлінно виконує свої обов'язки кожен її працівник. Певен, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам здобути ще більшу повагу людей, підвищити їх довіру до важливої державної інституції.

Своїм високим інтелектом, самовідданим служінням законові ви маєте забезпечити в державі верховенство права, утвердження України як правової демократичної держави.

Бажаю успіхів у служінні Україні, міцного здоров'я, щастя, добра і благополуччя.

Голова обласної
державної адміністрації                                                                               І. Балута