Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні студенти!

Шановні студенти!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня студента! Харків є найбільшим студентським містом в Україні, яке об’єднує понад 200 тисяч студентів. Харківщина пишається високими досягненнями студентів у навчальній, науковій та творчій діяльності. Більше тисячі студентів є іменними стипендіатами різних рівнів, серед них 19 кращих студентів отримують обласні стипендії та персональні стипендії імені О.С. Масельского. Щорічно майже 500 студентів - переможці та призери Всеукраїнської студентської олімпіади та Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, міжнародних турнірів та змагань.

Студентська молодь завжди в авангарді суспільних змін. Саме завдяки вашій активній небайдужій життєвій позиції наша держава сьогодні обрала шлях євроінтеграції, реформ та побудови громадянського суспільства.

Сьогодні наша країна переживає дуже нелегкі часи. Але я впевнений, що об’єднавшись та прагнучи до вершин знань, ми подолаємо усі труднощі та досягнемо прогресивних змін в українському суспільстві.

Бажаю студентству Харківщини міцного здоров’я, успіхів в навчанні, мирного неба над головою та добрих справ на благо України!

Голова обласної
державної адміністрації                                                                                        І.М. Балута