Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Луганський аграрний університет переїжджає до Харкова і працюватиме на базі Університету сільського господарства ім. Василенко

Луганський аграрний університет переїжджає до Харкова і працюватиме на базі Університету сільського господарства ім. Василенко

Міністерство аграрної політики та продовольства України перевело Луганський національний аграрний університет на базу Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. Про це повідомила прес-служба Мінагрополітики.

«Наказами Міністерства аграрної політики та продовольства України від 20 жовтня 2014 № 408 і 409 встановлено, що до завершення збройного конфлікту на території Луганської області, Луганський національний аграрний університет, за винятком відокремлених структурних підрозділів університету, проводитиме свою освітню діяльність (відповідно з наявною ліцензією на освітню діяльність та сертифікатами про акредитацію) на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка», - йдеться в повідомленні.

Також в повідомленні вказується, що Мінагрополітики продовжує забезпечувати оперативною інформацією працівників та студентів навчальних закладів з питань їх тимчасового переведення, організації освітнього процесу, забезпечення місцем проживання (гуртожитками).