Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Георгієвський представлений колективу Головного управління юстиції у Харківській області

Юрій Георгієвський представлений колективу  Головного управління юстиції у Харківській області

Новий начальник Головного управління юстиції в Харківській області Юрій Георгієвський сьогодні, 15 жовтня, представлений колективу управління. Раніше він займав посаду заступника голови Харківської облдержадміністрації. Представив нового начальника управління заступник Міністра юстиції України Ігор Бондарчук. «Я звертаю увагу на те, що зараз харківська юстиція починає нову сторінку в своїй історії. Це пов'язано, насамперед, з законом «Про очищення влади», згідно з яким органи юстиції гратимуть досить важливу роль. Вступаючи в цю посаду, я розумію ту відповідальність, яка на мене покладається. Ми будемо активно займатися реформуванням в рамках обласного управління юстиції, щоб наша робота була максимально ефективною і прозорою», - звернувся Юрій Георгієвський до колективу управління.

Першочерговим завданням Юрій Георгієвський ставить перед собою відновлення нормальної комунікації з Мін'юстом, оскільки деякий час комунікація була втрачена.

Ігор Бондарчук у своєму вітальному слові зазначив, що так як почався реальний процес реформування в державі, роботи у нового начальника буде багато.

«Під керівництвом уряду Міністром юстиції Павлом Петренко успішно розпочата і реалізовується реформа по викоріненню корупції в нашому відомстві. Введено електронні іспити і електронні торги, готуються й інші реформи. Вчора в парламенті прийняті чотири закони, які повністю змінять модель існування чиновника, держапарату і суспільства. Будь-який громадянин України зможе в електронному вигляді отримати інформацію про будь-якого чиновника та його майнове становище. Все буде прозоро», - наголосив Ігор Бондарчук.