Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні освітяни!

Шановні освітяни!

Від щирого серця вітаю Вас із Днем працівників освіти! Праця педагога належить до найбільших цінностей нашого суспільства, є однією із складових його фундаменту. Сьогодні освіта є одним із пріоритетів піднесення Харківщини, яка в усі часи була осередком формування інтелектуальної еліти України. З розвитком і реалізацією науково-освітянського потенціалу пов’язується майбутнє нашого регіону як потужного центру інноваційної та інвестиційної активності.

Педагоги Харківщини докладають чимало зусиль для творчого розвитку і самоствердження молодого покоління, щедро дарують свою життєву мудрість та сповна розкривають педагогічну майстерність на освітянській ниві.

Дякую Вам, шановні освітяни, за доброту і терпіння, батьківську турботу і любов до дітей, глибокі знання, які Ви щоденно передаєте своїм вихованцям, формуючи в них усвідомлення відповідальності за власну долю, долю своєї родини, країни, причетності до європейської спільноти. Саме завдяки Вашій натхненній педагогічній праці є тверда надія на світле майбутнє нашої Батьківщини.

Бажаю Вам довгої та світлої долі, міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, творчої наснаги та ініціативи заради підготовки висококваліфікованих фахівців для рідної України!

Нехай заколоситься засіяна Вами нива знань, а свято, уквітчане осінніми квітами і щирими посмішками вдячних вихованців, прикрасить Ваші освітянські робочі будні!

Голова Харківської обласної
державної адміністрації                                                               Ігор Балута