Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків'яни - найкращі гольфісти України

Харків'яни - найкращі гольфісти України

Харківські жіноча і чоловіча збірні команди «Superior Golf Club» завоювали перше місце на Відкритому командному Чемпіонаті України з гольфу в Києві. Чоловіча команда у складі Федора Каргаполова, Артура Бадюка та Еміра Прядко показала кращий результат в чистому рахунку (534 удару) серед десяти чоловічих команд. Крім того, Емір Прядко завоював перше місце в індивідуальному заліку. Друге місце в чоловічому командному заліку також у харків'ян. Команда «Superior-2» в особі Володимира Гриненка, Ігоря Мовчана та Андрія Юрка зайняли друге місце.

Серед жіночих команд також кращою виявилася харківська збірна - «Superior Ladies». Валерія Сапронова, Галина Загородня та Марія Педенко показали результат 554 ударів в чистому рахунку. Член «Superior Golf Club» Галина Загородня також стала кращою серед дівчат в індивідуальному заліку.

Крім того, харків'яни завоювали друге місце (Ігор Мовчан) і третє місце (Володимир Гриненко) в індивідуальному заліку серед чоловіків та третє місце (Марія Педенко) в індивідуальному заліку у жінок.

Змагання проводились під егідою Міністерства молоді та спорту України та Національного Олімпійського Комітету України.

Вітаємо харківських спортсменів з успішним виступом на Відкритому чемпіонаті України!