Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цього року заплановано проведення ремонтних робіт на ряді об'єктів ЖКГ та соціально-гуманітарної сфери області

Цього року заплановано проведення ремонтних робіт на ряді об'єктів ЖКГ та соціально-гуманітарної сфери області

Про це сьогодні в програмі «Ранковий ексклюзив» на обласному державному радіо розповів директор Департаменту капітального будівництва ХОДА Євген Шахненко. Він зазначив, що буде проводитися ремонт аварійного водопроводу в містах Чугуїв і Лозова; ремонт очисних споруд Малоданилівської сільської ради Дергачівського району; будівництво каналізаційного колектора в м.Чугуєві.

«Всі перелічені об'єкти - життєво необхідні сьогодні в області. На їх фінансування Харківській області мають бути виділені 46 млн. грн. з Державного фонду регіонального розвитку. Майже 7 млн. грн. буде направлено на реконструкцію обласної клінічної лікарні. Там за попередні роки вже багато зроблено, але багато ще і потрібно зробити. Ми також будемо продовжувати будувати об'єкти з великим ступенем готовності - це Вовчанський та Первомайський фізкультурно-оздоровчі комплекси. Будемо намагатися здати їх цього року», - сказав Євген Шахненко.

Він також зазначив, що з обласного природоохоронного фонду цього року виділено кошти на будівництво двох полігонів з утилізації твердих побутових відходів у містах Богодухів і Люботин.

«Це сучасний метод біологічної переробки твердих побутових відходів. В Україні є тільки один такий полігон - у Київській області. За півтора місяця, з початку фінансування, вже виконано великий обсяг робіт - майже на 4 млн. грн. А саме, земляні роботи під влаштування котловану, огородження. У Богодухові роботи йдуть повним ходом, а в Люботині плануємо приступити з 20 липня», - підкреслив Євген Шахненко.

Теги