Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Внесені зміни до бюджету Харківської області

Внесені зміни до бюджету Харківської області

На сьогоднішньому пленарному засіданні сесії обласної ради депутати ухвалили рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 30 січня 2014 року "Про обласний бюджет на 2014 рік" . Згідно з ухваленим рішенням, додатково виділяються кошти Департаменту у справах молоді та спорту в загальній сумі 1062,5 тис.грн., в т.ч. на: виплату винагород переможцям зимових Параолімпійських ігор, які відбулися в м. Сочі - 562,5 тис.грн.; на фінансову підтримку ХОО ФСТ «Динамо» - 500,0 тис.грн. 

В рамках Програми економічного і соціального розвитку Харківської області:

- на поповнення регіонального матеріального резерву матеріально-технічними засобами з метою здійснення запобіжних заходів у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій, ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків в сумі 696,6 тис.грн. (Департаменту цивільного захисту);

- на виконання заходів по допризовній підготовці, військово-патріотичному вихованню молоді та призову громадян України на строкову військову службу в Харківській області у вигляді субвенції державному бюджету (Харківському обласному військовому комісаріату) - 200,0 тис.грн.;

Департаменту капітального будівництва на проведення ремонтних робіт зали боксу комунального закладу «Школа вищої спортивної майстерності» надаються додаткові кошти в сумі 150,0 тис.грн.

Крім того, здійснюється перерозподіл асигнувань в межах затвердженого обсягу. Так, по Департаменту у справах молоді та спорту збільшуються видатки для забезпечення якісного навчально-тренувального процесу та гідної участі спортсменів області в змаганнях різного рівня та оплату послуг за оренду спортивних споруд на загальну суму 807,0 тис.грн. за рахунок відповідного зменшення асигнувань на фінансову підтримку спортивних федерацій та асоціацій у зв’язку з їх економією.

За рахунок зменшення видатків по проведенню культурно-мистецьких заходів у зв’язку з економією на загальну суму 4264,968 тис.грн.:

- збільшуються асигнування на поточне утримання установ на суму 2997,968 тис.грн., в т.ч.: обласних театрів - 1456,879 тис.грн.; обласних бібліотек - 301,190 тис.грн.; обласних музеїв - 187,359 тис.грн.; інших культурно-освітніх закладів - 943,480 тис.грн.; обласних училищах культури - 109,060 тис.грн.

Збільшуються видатки для проведення ремонтно-реставраційних робіт «Художньо-меморіального музею І.Ю. Рєпіна» в сумі 1267,0 тис.грн.

За рахунок зменшення видатків на проведення культурно-мистецьких заходів збільшуються видатки на проведення дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко» в рамках обласної комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2012-2016 роки» в сумі 600,0 тис.грн.

Перерозподіляються кошти, передбачені на фінансування комплексної програми "Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2012-2016 роки", а саме: збільшується обсяг субвенції місцевим бюджетам - переможцям обласного конкурсу міні-проектів територіальних громад «Разом в майбутнє» на суму 2991,904 тис.грн.