Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Великобурлуцькому районі творчі колективи виступили для військовослужбовців

У Великобурлуцькому районі творчі колективи виступили для військовослужбовців

Творчі колективи Великобурлуцького районного Будинку культури побували в с. Підсереднє з концертною програмою для військовослужбовців Збройних Сил України зведеного стрілецького загону. Про це повідомив голова Великобурлуцької райдержадміністрації Віктор Слиш. «Виконавці прагнули зміцнити бойовий дух військовослужбовців, викликати у них відчуття присутності та підтримки великого українського народу, щоб від зустрічі з артистами вони почерпнули ще більше натхнення для справи захисту нашого народу і держави», - зазначив він.  

Понад півтори години панувала неповторна атмосфера: лунали найрізноманітніші пісні - патріотичні, естрадні у виконанні солістів студії «Гармонія» та «Капелька», зачаровували учасники хореографічного колективу «Слов’яночка». Різнобарв’я сценічних образів та виконавців сподобалися глядачам - зал щосили підтримував кожен виступ гучними оплесками та щирими посмішками.

На знак вдячності від командування та особового зведеного стрілецького загону керівникам та учасникам творчих колективів було вручено Почесну грамоту, квіти. Прозвучали найтепліші слова подяки за моральну підтримку.

Загальне фото на фоні українського прапора й позитивні враження від концерту надовго залишаться у пам’яті учасників цього заходу.