Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області триває підготовка до виборів

У Харківській області триває підготовка до виборів

У Харківській обласній державній адміністрації відбулася робоча нарада, присвячена підготовці до проведення виборів Президента України 25 травня. У ній взяли участь голова ХОДА Ігор Балута, перший заступник голови Служби безпеки України Владислав Бухарєв, начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв. «Триває виборчий процес, і ми вживаємо всіх заходів для того, щоб вибори в Харківській області відбулися спокійно і без порушень», - зазначив Ігор Балута.

Особливу увагу на нараді було приділено питанням безпеки. Владислав Бухарєв нагадав, що в кожному регіоні було створено робочі групи щодо недопущення зриву виборів. До їх складу увійшли голови обласних адміністрацій, керівники СБУ та МВС, які несуть відповідальність за організацію виборчого процесу.

Ігор Балута, у свою чергу запевнив, що обласна влада спільно з правоохоронними органами щодня контролюють процес підготовки до виборів і роблять все можливе для того, щоб забезпечити безпеку і вільне волевиявлення громадян 25 травня.