Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Любов» Ленура Веліляєва покажуть в галереї «Бузок»

«Любов» Ленура Веліляєва покажуть в галереї «Бузок»

 17 квітня в 17:00 в Інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбудеться урочисте відкриття виставки харківського художника Ленура Веліляєва під назвою «Любов».

 «До того, щоб дати виставці таку назву мене спонукало почуття любові до Світу, саме те почуття, яке відроджує бажання жити і творити! Давайте будемо пам'ятати про це сьогодні і завжди!», - закликає автор.

За його словами, в даній виставці експонуються роботи різних періодів його творчості та етапів експериментальних пошуків. «Натхнення, яскраві фарби, кольори і форми, ритм і гармонія, навколишнє середовище, різноманітність пейзажів, музика, характер, емоційний сплеск, експресія, імпульсивність, захоплення цим Світом... Все це ви знайдете в моїх картинах», - підкреслив Ленур Веліляєв.

Експозиція буде відкрита для глядачів з 17 по 30 квітня 2014 року в галереї «Бузок», за адресою вул. Сумська, 25.

Довідка: Ленур Веліляєв народився 4 червня 1987 року. Живе і працює в м. Харків. Закінчила Кримське художнє училище ім. Н.С. Самокиша, відділення «Живопис», потім Харківську художню академію дизайну і мистецтв, за спеціальністю «Станковий живопис». Приймає участь у всіляких виставках. Роботи зберігаються в приватних колекціях, музеях, галереях України та за кордоном ( Росія, США, Швейцарія, Франція, Англія, Чорногорія, Йорданія, Узбекистан).