Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємствам Харківської області погоджено 880 млн. грн. на погашення різниці в тарифах

Підприємствам Харківської області погоджено 880 млн. грн. на погашення різниці в тарифах

Згідно з постановою Кабінету Міністрів, Харківській області передбачена субвенція на погашення різниці в тарифах в сумі 462,2 млн.грн. (в цілому по Україні – 6 700,0 млн.грн.). Про це повідомив заступник голови – керівник апарату Харківської ОДА Василь Хома. За його словами, обласною комісією з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу узгоджена різниця в тарифах на послуги теплопостачання 15-ти підприємствам області на загальну суму 880,1 млн.грн.

Теплопостачальними підприємствами області оформлено 24 договори на суму 157,1 млн.грн. на проведення розрахунків з різниці в тарифах в рахунок погашення заборгованості за природний газ.

1 квітня 2014 року профінансовано 23 договори на суму 137,5 млн.грн., 1 договір КП «Харківські теплові мережі» на суму 19,6 млн.грн. знаходиться в Мінфіні України.

Також водопровідно-каналізаційними підприємствами області розпочато роботу з оформлення договорів на проведення розрахунків з різниці в тарифах в рахунок погашення заборгованості по електроенергії та платежів до державного бюджету.