Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для стабілізації ситуації громадськість та правоохоронці повинні об’єднатися

Для стабілізації ситуації громадськість та правоохоронці повинні об’єднатися

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута взяв участь у нараді керівників правоохоронних органів, на якій обговорювалися питання координації дій для попередження масових заворушень, проявів самоправства, самосудів та скоєння інших правопорушень.  

На нараді були присутні керівники ГУ МВСУ, УСБУ, ГУ Міндоходів, ГУ ДСНСУ в Харківській області, керівники структурних підрозділів прокуратури області, а також лідери громадських організацій регіону. Зустріч проходила під головуванням прокурора Харківської області Василя Синчука.

Мета зустрічі - об'єднання зусиль правоохоронців та громадськості для спільної протидії будь-яким проявам, спрямованим на роз'єднання країни, на посилення розбрату в суспільстві та нагнітання страху у людей за їх майбутнє.

«Співпраця правоохоронних органів і громадського сектору, координація їхніх зусиль необхідні сьогодні для забезпечення правопорядку та стабільності в Харківській області, усунення з вулиць будь-яких кримінальних проявів», – зазначив за підсумками наради Ігор Балута.