Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області ведеться системна робота з облаштування населених пунктів баскетбольними майданчиками

У Харківській області ведеться системна робота з облаштування населених пунктів баскетбольними майданчиками

Про це зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Євген Савін під час відвідування Старомерчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Валківської районної ради. «На виконання соціальних ініціатив Президента України та з метою комплексної підготовки Харківщини до чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року протягом 2014 року на базі Старомерчинської школи обласна державна адміністрація встановить баскетбольний майданчик. Наразі ми ведемо системну роботу у цьому напрямі та будемо продовжувати її в подальшому. У 2015 році ми будемо готові гідно зустріти Євробаскет-2015 та продемонструємо високі результати під час участі наших учнів у Національному турнірі шкільних баскетбольних команд Євро-2015» - зазначив Євген Савін.

Також Євген Савін зазначив, що протягом 2013 року Харківська область провела значну роботу для того, щоб навіть у найвіддаленіших школах Харківщини діти мали змогу користуватись внутрішніми теплими туалетами. «Наразі це завдання вирішено на 100%. На даному етапі профільний департамент обласної державної адміністрації під моїм особистим керівництвом проводить інспектування виконаних робіт. Ми маємо бути впевненими, що для якісного навчання дітей на Харківщині створено усі необхідні умови, а завдання державних програм виконуються на найвищому рівні» - підкреслив Євген Савін.

Крім цього, заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян. Усі питання, озвучені мешканцями Валківщини під час прийому, Євген Савін взяв під особистий контроль.