Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Одне з основних завдань «Українського фронту» - прорвати інформаційну блокаду

Одне з основних завдань «Українського фронту» - прорвати інформаційну блокаду

Говорячи про завдання Всеукраїнського громадського союзу «Український фронт», голова ХОДА Михайло Добкін одним з основних завдань спілки назвав прорив інформаційної блокади. «Ми зобов'язані прорвати інформаційну блокаду, зробити все, щоб Всеукраїнський громадський союз «Український фронт» став носієм думки десятків мільйонів наших співвітчизників, і цю думку повинні чути всі», - зазначив він.

Також голова ХОДА запропонував підтримати народну ініціативу проведення референдуму, на якому буде вирішено питання про остаточне скасування депутатської недоторканності депутатів Верховної Ради і про чисельне скорочення парламенту.

Михайло Добкін запропонував через представників делегацій практично всіх регіонів України, які сьогодні були присутні нв Харкові, оформити представництво союзу «Український фронт» у кожній області країни, щоб мати можливість координації роботи і спілкування з однодумцями. Штаб-квартирою союзу обрано місто Харків.

«Необхідно вступити в переговорний процес з опозицією. Ми будемо озвучувати наші вимоги на переговорах будь-якого рівня. Перша і обов'язкова вимога - це звільнення всіх раніше захоплених будівель і споруд без будь-яких умов, звільнення вулиць і площ Києва та інших міст нашої країни. А для того, щоб ми могли при необхідності організувати дієвий захист будівель і споруд, а також піти на звільнення раніше захоплених, я пропоную сформувати фронтову народну гвардію з воїнів-афганців, учасників локальних війн, представників козацтва та інших громадських, спортивних об'єднань і рухів», - сказав Михайло Добкін.