Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбувся 20-й ювілейний фестиваль авторської пісні “Зимовий Есхар”

Відбувся 20-й ювілейний фестиваль авторської пісні “Зимовий Есхар”

24-25 січня 2014 року на Чугуївщині відбувся 20-й ювілейний фестиваль авторської пісні “Зимовий Есхар”, на якому зібралося більше сотні виконавців авторської пісні. Журі фестивалю очолив відомий бард з Москви Вадим Єгоров, автор понад 400 віршів та 230 пісень. У гостьовому концерті на Есхарі взяли участь автори та виконавці з Харкова, Полтави, Києва, Запоріжжя, Воронежа, Рівного.

Організатори фестивалю - Чугуївська РДА та Чугуївська районна рада щороку прагнуть аби фестиваль чимось відрізнявся від попереднього. Особливістю 2014 року було те, що на честь річниці з дня народження Володимира Висоцького в конкурсному концерті окремо виступали та оцінювалися виконавці його пісень. У цій номінації переміг харків'янин Олександр Довшан.

У номінації “Виконавці” лауреатами фестивалю стали Олексій Козинець (м.Суми), Володимир Антонов (м.Запоріжжя) та Анастасія Шаповалова (м.Харків), яка отримала перемогу і в минулому році. У номінації “Юний бард” два роки поспіль першість тримає Олексій Хохлов (м.Харків). Проте цього року він розділив перше місце з Катериною Рудь з Дніпропетровську. У номінації “Автор музики” переміг Сергій Рудь (м.Дніпропетровськ).

Дипломантами конкурсу в номінації “Виконавці” стали Костянтин Стадник та Антон Волков з Харкова, у номінації “Автори” - В'ячеслав Васькін (м.Дніпропетровськ), Анна Коліта (м.Київ) та Анатолій Лось (м.Харків), у номінації “Ансамбль” - тріо “Суми” (м.Суми).