Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

24-25 січня відбудеться ювілейний фестиваль авторської пісні «Зимовий Есхар»

24-25 січня відбудеться ювілейний фестиваль авторської пісні «Зимовий Есхар»

24-25 січня 2014 року в Есхарівському селищному та Чугуївському районному будинках культури відбудеться ювілейний 20-й фестиваль авторської пісні «Зимовий Есхар». Традиційно у програмі заходу творчі майстерні, за підсумками прослуховування в котрих виконавці візьмуть участь у конкурсному концерті. На честь річниці від Дня народження Володимира Висоцького в конкурсний концерт фестивалю введено додаткову номінацію – «Виконавець пісень Володимира Висоцького».

Керувати роботою творчих майстерень цього року запрошені відомі в нашій країні та в ближньому зарубіжжі автори пісень Вадим Волков (м. Рівне), Антон Ворожейкін (м. Луганськ), Валерій Алексюк (м. Дніпропетровськ), Олексій Бешуля (м. Донецьк). До журі фестивалю увійдуть відомі поети і барди з міста Харкова. Керувати роботою журі буде майстер авторської пісні Вадим Єгоров з Москви.

У гостьовому концерті, який відбудеться в Есхарі, візьмуть участь автори та виконавці з Харкова, Полтави, Києва, Запоріжжя, Воронежа, Рівного.

Незмінною залишиться «Чайхана», своєрідний бардівський капусник, що відбудеться о 22.00 в залі Центру туризму, краєзнавства та екскурсій в м. Чугуєві.