Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Піско-Радьківському психоневрологічному інтернаті капітально відремонтовано приміщення лазні-пральні

В Піско-Радьківському психоневрологічному інтернаті капітально відремонтовано приміщення лазні-пральні

Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, в Піско-Радьківському психоневрологічному інтернаті, який розташований в Борівському районі, завершено капітальний ремонт приміщення лазне-прального комплексу. На проведення робіт з обласного бюджету було виділено 300 тис.грн.

У приміщенні замінено вікна та двері на пластикові, встановлено вхідні металеві двері; замінено електричну освітлювальну мережу, встановлено нові світильники, вимикачі, розетки, розподільчі щити;оновлено систему водопостачання з заміною кранів та розсіювачів, встановлено ванну, обладнано приміщення перукарні тощо.

«Цього року проведено ремонт лазне-пральних комплексів у Піско-Радьківському, Малиженському, Безмятеженському психоневрологічних інтернатах та Вовчанському спеціальному будинку-інтернаті. До 30 грудня ремонтні роботи будуть завершені у Ржавецькому психоневрологічному інтернаті. Таким чином, план з ремонтів на 2013 рік буде виконано повністю», - підкреслив Ігор Шурма.

Довідка. Інтернат є комунальною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області. В інтернаті на цей час мешкає 140 чоловіків похилого віку та інвалідів з психічними розладами, які потребують постійного стороннього догляду, побутового та медичного обслуговування. Мешканці інтернату проживають у п’яти житлових одноповерхових будівлях. В них проводяться поточні (відновлювальні) ремонтні роботи.