Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вихованці дошкільного підрозділу КУ «Харківський санаторний НВК №1» до Дня Святого Миколая отримали ялинку

Вихованці дошкільного підрозділу КУ «Харківський санаторний НВК №1» до Дня Святого Миколая отримали ялинку

Напередодні Дня Святого Миколая представники Департаменту масових комунікацій ХОДА відвідали в Краснокутському районі дошкільний підрозділ Комунального закладу «Харківський санаторний НВК №1» Харківської обласної ради, подарували установі головну прикрасу усіх новорічних свят – нову ялинку, і привітали вихованців зі святом. Як зазначила директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Вікторія Маренич, бажання допомагати дітям не виникло спонтанно. Департамент вже не перший рік приділяє величезну увагу роботі з дітьми за різними напрямами. Для підлітків працює Школа юного журналіста, але особливе місце відведене для вихованців дошкільного підрозділу Харківського санаторного НВК №1.

«Ніхто з дорослих не знає, де живе Дід Мороз, і тим більше – Святий Миколай. Але нам так хочеться вірити, що вони десь є, тому що коли в це не вірити, то хто ж тоді приносить подарунки дітям? Нам дуже приємно вручати подарунки, тому що натомість ми отримуємо набагато більше. Кожен дорослий готовий віддати частинку свого серця за посмішку дитини і підтримати її віру в казку. Сьогодні ми вирішили зробити нестандартний подарунок. У минулі роки діти Краснокутського району отримували від Департаменту в основному побутову техніку, але в новорічні свята вони весь час стикалися з проблемою: у великій дружній сім'ї була дуже маленька ялинка. Тепер ми передали комплексу красуню заввишки 2,5 метра, яка щороку буде прикрашати свято дітям», – заявила Вікторія Маренич.

Довідка. Дошкільний підрозділ Комунального закладу «Харківський санаторний НВК №1» Харківської обласної ради було створено в серпні 2012 року на базі Краснокутського дитячого дошкільного будинку. За ініціативи директора Департаменту масових комунікацій ХОДА Вікторії Маренич Департамент надає допомогу цьому закладу вже третій рік поспіль: привозить всілякі подарунки та допомагає покращувати матеріально-технічну базу установи. Раніше сюди було придбано пральну машину, два бойлери, праски та прасувальні дошки.