Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Слобожанщина є будинком для всіх національностей і народностей

Слобожанщина є будинком для всіх національностей і народностей

Сьогодні на Харківщині, в рамках реалізації в регіоні завдань Президента України щодо зміцнення міжнаціональної злагоди і взаєморозуміння, задоволення культурних і освітніх потреб національних меншин, відбувся круглий стіл Департаменту масових комунікацій ХОДА з представниками національно-культурних товариств та об'єднань. У заході взяла участь директор Департаменту масових комунікацій Вікторія Маренич. У своєму вступному слові вона зазначила, що Слобожанщина є домом для всіх національностей і народностей.

«Обласна виконавча влада готова створити умови для того, щоб представники всіх національностей, всіх народностей, які проживають на Слобожанщині, могли відчувати себе як вдома. Адже Слобожанщина – багатонаціональний і культурний край, і для мене це дуже важливо», – сказала Вікторія Маренич.

Під час круглого столу були розглянуті питання про проект Розділу сприяння розвитку національно-культурних товариств Харківської області Програми розвитку та підтримки громадянського суспільства, проведення щорічного мандрівного фестивалю «Слобожанський віночо» та Дня толерантності.