Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2 жовтня відбудеться безкоштовний семінар для підприємців «Роз'яснення нововведень у законодавстві пожежної та техногенної безпеки»

2 жовтня відбудеться безкоштовний семінар для підприємців «Роз'яснення нововведень у законодавстві пожежної та техногенної безпеки»

2 жовтня 2013 о 16.00 Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва спільно з Департаментом економіки та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації запрошує підприємців відвідати безкоштовний семінар на тему: «Роз'яснення нововведень у законодавстві пожежної та техногенної безпеки». Даний захід дозволить ознайомити усіх бажаючих з нюансами які відображені в новому Кодексі цивільного захисту України, який набрав чинності з 1 липня 2013 року. В якості експертів-доповідачів виступлять представники Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Харківській області.

Під час семінару будуть висвітлені наступні питання:
1. Особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності щодо фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, які застосовують спрощену систему оподаткування;
2. Порядок подання та реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки;
3. Системи протипожежного захисту. Нові підходи та вимоги.
4. Застосування заходів реагування адміністративними судами за позовами органів державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки.

Для відвідування заходу необхідна попередня реєстрація за коштами електронної пошти на e-mail: economist@kharkiv.biz.ua із зазначенням П.І.Б. назвою організації або фірми.

Місце проведення: ДЕРЖПРОМ, 2, під'їзд, 2 поверх, зал засідань ( Вхід через 1 або 3 під'їзд). Контактний телефон: (057) 757-42-32. Початок реєстрації: 15.20.

Теги