Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Комплексний підхід до занять фізкультурою і спортом дасть можливість оздоровити націю

Комплексний підхід до занять фізкультурою і спортом дасть можливість оздоровити націю

Про це сьогодні в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. На його думку, популяризація здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом з метою всебічного розвитку кожної дитини на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти - майбутнє України» дасть можливість оздоровити націю.

«Я думаю, що комплексний підхід дасть можливість оздоровити нашу націю. Тобто, ми якийсь момент втратили. Комп'ютери і телевізори відтягнули дітей від спортивних майданчиків, ковзанок, м'яча. Але, показуючи і роблячи гарні речі, ми їх назад туди притягуємо. Дітям подобається все це. Їх треба тільки направити, а для цього потрібно створити відповідну інфраструктуру. У облдержадміністрації це одне з пріоритетних завдань», - сказав заступник голови ОДА.

В якості позитивного приклада Євген Савін привів Близнюківський район.

«Для мене, в хорошому сенсі слова, незрозумілий Близнюківський район. Здавалося б, настільки віддалений, але там культивування здорового способу життя та заняття фізичною культурою і спортом на високому рівні», - додав віце-губернатор.