Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У роботі реєстраційної служби області буде наведений порядок

У роботі реєстраційної служби області буде наведений порядок

Голова ХОДА Михайло Добкін, говорячи в ході традиційної зустрічі з представниками ЗМІ у форматі «Чай з губернатором» про реалізацію завдань Президента України щодо створення сприятливих умов для малого та середнього бізнесу, зазначив, що головне завдання сьогодні - знизити будь-який неофіційний тиск на бізнес. «Наше завдання - допомогти бізнесу зберегтися. Якісь галузі продовжують отримувати гарний прибуток, але якщо взяти в цілому, то бізнесу сьогодні дуже важко, і люди намагаються працювати в нуль, щоб зберегти колективи, зберегти фірми і чекають на кращі часи», - підкреслив Михайло Добкін.

Він також повідомив, що в області постійно вживаються заходи щодо створення сприятливих умов для розвитку бізнесі.

«Спільно з містом Харковом ми робимо все для того, щоб прибрати будь-яку корупційну складову між бізнесом та представниками влади. Є єдиний спосіб це зробити - уникнути контакту між чиновником і представниками бізнесу. Для цього у Харкові та області створюються дозвільні центри.

Також наводиться порядок в роботі реєстраційної системи. Колегія ХОДА рекомендувала, і я направив відповідний лист з пропозицією Міністру юстиції звільнити регіонального керівника реєстраційної служби, щоб посилити кадрову складову. Найближчим часом наведемо різкість і відкоригуємо роботу служби. Наше завдання до 1 жовтня створити через Центри надання адміністративних послуг по всій області таку систему, яка була б зручна для людей. У нас є для цього всі умови», - зазначив голова ХОДА.