Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вітання Президента України з Днем Конституції

Вітання Президента України з Днем Конституції

Шановні співвітчизники! Вітаю вас із Днем Конституції України! Сімнадцять років тому був прийнятий Основний закон нашої держави. Цей документ створив могутню основу для розвитку та зміцнення демократичних, соціальних та правових принципів розбудови нашого суспільства. Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються найвищою соціальною цінністю. Конституція несе в собі головну надзвичайно цінну і гуманну ідею про те, що держава функціонує для людини.

Досвід усіх років незалежності України засвідчив, що Основний закон має відповідати сучасним потребам розвитку нашої держави.

У межах роботи Конституційної Асамблеї ми повинні напрацювати такий Основний закон, який би відповідав найвищим європейським стандартам. Головна вимога до оновленої Конституції - це подальша демократизація та дієвість положень нового документу з огляду на нові виклики, які стоять перед нашою країною.

Впевнений, що наша спільна робота об’єднає українське суспільство заради закладення фундаменту розвитку сучасної демократичної європейської України.

У цей святковий день бажаю всім добра, достатку та миру.

Із Днем Конституції України!