Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Літні табори Харківської області вже відвідало більше 96 тисяч дітей

Літні табори Харківської області вже відвідало більше 96 тисяч дітей

З 1 червня в Харківській області стартувала літня оздоровча кампанія. Сьогодні працює 838 установи – стаціонарні та пришкільні табори, наметові містечка, які вже відвідало більше 96 тисяч дітей. Завантаження таборів становить близько 80%. Про це повідомила в ході прес-конференції заступник директора Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА – начальник управління у справах сім'ї та молоді Лариса Козлова. За її словами цього року планується оздоровити 95,5% дітей шкільного віку – більше 200 тисяч, у тому числі понад 130 тисяч дітей соціально незахищених категорій. «На 13 червня виконання зобов'язань облдержадміністрації з оздоровлення дітей вже становить понад 46%. Ми можемо сподіватися, що завдання, які ми перед собою ставимо, будуть виконані», – підкреслила заступник директора Департаменту.

Вона додала, що зараз в області працює 25 стаціонарних таборів із запланованих 36, до 15 червня буде відкрито ще 9 таборів, і останні 2 – до 1 серпня.

«Сьогодні всі табори, які приймають дітей, отримали всі необхідні дозвільні документи від регіональних контролюючих структур, узгодження профільних комісій. Ми можемо з упевненістю говорити про те, що наші діти потрапляють в надійні руки», – заявила Лариса Козлова.

Вона також додала, що ще до початку літньої кампанії в цілорічних таборах МДЦ «Артек» (Крим) і УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса) побувало близько 800 дітей соціально незахищених категорій з Харківської області.