Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звернення Президента України з нагоди Дня захисту дітей

Звернення Президента України з нагоди Дня захисту дітей

Дорогі діти! Шановні співвітчизники! Щороку на початку червня ми відзначаємо День захисту дітей - свято, яке є не тільки національним, а й міжнародним, із більш ніж піввіковою історією. Діти - наш найдорожчий скарб, майбутнє та надія країни. Головний обов'язок родини, школи, органів державної влади, громадськості - забезпечувати належний рівень виховання і дотримання їхніх прав, постійно дбати про формування їх здібностей та інтересів.

Ми несемо велику відповідальність за дітей, їх безтурботне дитинство і щасливе завтра. Саме тому серед соціальних ініціатив - створення достойних умов для повноцінного та всебічного розвитку і перебування у сімейному колі кожної дитини.

Щиро дякую всім, хто присвятив своє життя вихованню молодого покоління: батькам, педагогам, тренерам, соціальним працівникам. Слова особливої шани - людям, які щоденно піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки та найбільше потребують нашої уваги, тепла і любові.

Бажаю юним громадянам України та усім, хто відкритий серцем до дітей і їх проблем, міцного здоров'я, добробуту, здійснення задумів та мрій.