Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

25 травня в Центральному парку культури і відпочинку імені Горького відбудеться урочисте відкриття «Європейського містечка»

25 травня в Центральному парку культури і відпочинку імені Горького відбудеться урочисте відкриття «Європейського містечка»

Говорячи про святкування Дня Європи в Харківській області, заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Денис Ткачов повідомив, що в Центральному парку культури і відпочинку імені Горького відбудеться урочисте відкриття «Європейського містечка», організованого обласною державною адміністрацією, Харківською обласною радою та міською радою.

«У рамках європейського містечка працюватимуть харківські євроклуби. Це будуть школярі, кожен клуб представлятиме свою європейську країну, його представники будуть розповідати про культурні і гуманітарні особливості розвитку країни. Клубів буде близько 30», - зазначив Денис Ткачов.

Також, за словами заступника директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА, в парку відбудеться концертна програма «Подорож Європою», пізнавальна гра «Квест» для старшокласників, в якій зможуть взяти участь усі охочі, а також буде організована дискусійна площадка. Одним з найбільш оригінальних і цікавих заходів обіцяє стати «Європейська казка» - Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Ян Гранат і співробітники консульства розкажуть дітям казки українською, польською та російською мовами.