Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Меморіалі Слави вшанували пам'ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни

На Меморіалі Слави вшанували пам'ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни

Сьогодні, у 68-му річницю Великої Перемоги, на Меморіалі Слави в Лісопарку відбулася урочиста хода та покладання квітів. Вклонитися пам'яті полеглих воїнів прийшли голова ХОДА Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова облради Сергій Чернов, перший заступник губернатора Валентин Дулуб, заступники голови ХОДА Євген Савін, Олег Анпілогов, Андрій Моченков та Юрій Сапронов, Герої Радянського Союзу Михайло Карпеєв і Федір Пуртов.

Ходу відкрили ветерани Великої Вітчизняної війни з полковими прапорами. Парадним строєм пройшли перед присутніми військові підрозділи Харківщини та курсанти правоохоронних вузів області. Присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів Радянської Армії хвилиною мовчання, і на їх честь був даний почесний салют. Завершила церемонію поминальна панахида.

У ході також взяли участь та поклали квіти до підніжжя монумента Батьківщини-Матері керівники структурних підрозділів ХОДА, директори департаментів та начальники управлінь міськвиконкому, керівники підприємств області, ветерани, учнівська молодь, представники духовенства різних конфесій, жителі та гості міста.