Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Програма розвитку інформаційного простору Харківщини покликана інформаційно підтримати проведення реформ в країні та області

Програма розвитку інформаційного простору Харківщини покликана інформаційно підтримати проведення реформ в країні та області

«Важливою складовою процесу модернізації України, перетворення її в державу ХХІ сторіччя є ефективна інформаційна політика. Для суспільно-економічних трансформацій, здійснення масштабних реформ, які відбуваються в країні, потрібна широка соціальна підтримка та інформування населення. Враховуючи це, управління у справах преси та інформації обласної державної адміністрації розробило Програму розвитку інформаційного простору Харківської області на 2011-2015 роки. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації зазначеної програми, становить більше 30 млн.грн.», - повідомила сьогодні під час обласної селекторної наради начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.

За її словами, програма є дуже важливим документом, адже вона протягом п’яти років, а саме перші роки глибинних змін будуть найважчими і найвідповідальнішими, повинна інформаційно підтримати проведення реформ в країні та у нашій області.

Програма розвитку інформаційного простору визначає головні напрямки інформаційної політики на Харківщині і пропонує чіткий механізм взаємодії органів влади та населення, забезпечуючи прозоре, об’єктивне, всебічне інформування територіальної громади області про діяльність вищих та місцевих органів влади, акцентуючи увагу на пріоритетних напрямках державної політики.